Podržite EKONEC

2. маја 2022.

Mali i specijalizovani mediji su osuđeni na propast. Čak i oni koji im daju podršku u vidu lajkova, smajlija, aplauza i raznih grafikona im čine medveđu uslugu.
Jednostavno sve je manje spremnih ljudi da podrže nezavisne i objektivne medije i da im uplate pretplatu.

Podržite EKONEC

Podržite EKONEC

Pretplata je jedini spas. I da se razumemo ne traži se tu milostinja, već uplata za ono što će dobijati godinu dana. 

Lako je nacionalnim medijima njih obilato podržavaju i država i tajkuni i privreda, a ovi mali nezavisni, koji su decenijama prisutni jednostavno su osuđeni na propast. 

Ambasade i međunarodne organizacije daju sredstva samo svojim višegodišnjim partnerima i onima koji rade u skladu sa njihovim interesima.

Oni koji žele da ostanu nezavisni i nepristrasni jednostavno ne mogu, jer nemaju para da plate internet, struju, vodu, zakup i honorar novinaru. Njima prestoji gašenje i odlazak u istoriju.

Zato građani, vi koji razumete reči koje pišemo pomozite i spasite EKONEC, pretplatite se samo, ništa drugo ne tražimo.


Uplatom 300,00 dinara postaćete član EKONEC kluba čitalaca i na taj način obezbediti sebi da za godinu dana na svoju mejl adresu dobijate 12 brojeva „EKONEC mesečnika“ i 12 brojeva mesečnika „Ekološki intervjui u doba korone“.
Vašom jednokratnom uplatom u iznosu od 300,00 dinara i članstvom EKONEC klubu čitalaca, pored dostave naših izdanja, Vi ćete pomoći svakodnevni rad i delovanje Redakcije EKONEC-a na EKONEC portalu Eko-NEC Milisav PAJEVIĆ | Ekološki novinar, urednik i konsultant (wordpress.com) i EKONEC twitteru Eko-NEC (@ekoneckg) / Twitter .


Informacije o uplati članarine za EKONEC klub čitalaca:


Svrha uplate: Članarina za EKONEC klub

Primalac: NEC-RP Igumana Pajsija 10 Kragujevac

Iznos uplate: 300,00

Tekući račun: 170-8425-56


Po izvršenoj uplati članarine, neophodno je poslati na mejl ekonec@gmail.com informaciju o uplati članarine i mejl adresu na koju želite da Vam se redovno dostavlja EKONEC mesečnik i mesečnik „Ekološki intervjui u doba korone“.

Milisav Pajević

Podržite EKONEC

Impresum izdavača

Постави коментар